Kiest Nieuwleusen deze zomer massaal voor daten in de dierentuin?

Het belooft een beestachtig romantische zomer te worden, als het aan kortingswebsite Uitmetkorting.nl ligt. De kortingswebsite biedt een bijzondere datingkans aan vrijgezelle dierenliefhebbers. Om te achterhalen welke dierentuin het meest romantisch is stuurt de website vrijgezellen op date naar de bekendste dierentuinen van Nederland, ook Dierenpark Emmen dat dichtbij Nieuwleusen ligt wordt aan de test onderworpen. Daten in de Dierentuin, zoals de actie heet, is gericht op singles van 18 jaar en ouder.

Dierentuinen zijn een perfecte plek voor een eerste date. Slenterend tussen de dieren leren de singles elkaar beter kennen. De aanwezige dieren zijn een leuk gespreksonderwerp en zorgen ervoor dat de dates alles over elkaar te weten komen. Wat zegt meer over iemand dan zijn of haar lievelingsdier?! Ongemakkelijke stiltes worden opgevuld door ingespannen naar de aapjes, olifanten of slangen te staren. En klikt het echt heel goed? Dan zijn er in veel dierentuinen stille hoekjes te vinden voor een eerste zoen.

De kortingswebsite wil meer inzicht geven in de beleving van de Nederlandse dagattracties voor diverse doelgroepen. Daarom is de website nu op zoek naar singles die de meest romantische dierentuin van Nederland willen aanwijzen. Recent onderzoek van het CBS wijst uit dat de meeste mensen elkaar leren kennen tijdens het uitgaan of recreatieve uitstapjes. Internetdaten is ook een groeiende markt. Daten in de dierentuin combineert het beste van beide!

 

Enthousiaste singles geven zich op via de website. Zij sturen hun persoonlijke kenmerken in en het is ook belangrijk dat ze laten weten waarom juist zij kunnen bepalen wat de meest romantische dierentuin is. Natuurlijk zijn ook de eigenschappen die ze zoeken in een date én een leuke foto belangrijk. Na aanmelding maken de singles kans op een gratis leuke dag en kans op een partner voor het leven.

Inbreker aangehouden

Agenten hielden op zaterdag 19 juli op de Rollecate een 38-jarige man zonder vast woon- of verblijfplaats aan. Hij wordt verdacht van inbraak in een loods.

Omstreeks 3.45 uur zag een bewoner van de woning bij de loods iemand langs de woning lopen. Gelijk werd de politie gebeld. Toen agenten ter plaatse kwamen, troffen zij de man aan in een bestelbusje. Op het adres bleek dat er een loods was opengebroken. Vlakbij de bestelbus troffen agenten inbrekersgereedschap aan. De man werd aangehouden. De politie onderzoekt de inbraak.

Gewonde bij botsing op A28

Zwolle - Een 21-jarige man uit Nieuwleusen is vrijdagavond 11 juli gewond geraakt toen hij met hoge snelheid met zijn auto achterop een auto met aanhanger botste. De man is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeval gebeurde omstreeks 22.00 uur op de A28 ter hoogte van Zwolle. De man merkte de auto met aanhangwagen, die werd bestuurd door een 60-jarige man uit de Meern, waarschijnlijk te laat op en botste er achter op. De aanhangwagen kantelde na de aanrijding.

De man is naar het ziekenhuis overgebracht. De politie onderzoekt de exacte toedracht van het ongeval.

Abonneren op deze RSS feed

20°C

Nieuwleusen

Cloudy

Humidity: 74%

Wind: 11.27 km/h

  • 2 Sep 2014 21°C 11°C
  • 3 Sep 2014 23°C 12°C